Ben jij een Zinbrenger?

Zinbrengers is voor jou als je wil rust in de chaos vinden, (leren) leven vanuit je innerlijke natuur en dit uitstralen naar je omgeving. Samen met een groep gelijkgestemden is het een mix van vooruit gaan EN durven stilstaan.

Wat kan je verwachten:

Maandelijkse inhoud rond leven volgens het wiel van het jaar. Wat is de grotere energie van de natuur en hoe pas je je eigen ritme daaraan aan. Deze inhoud komt beschikbaar op een online platform en kan je op je eigen tempo volgen.

qi-gong

Een maandelijkse Qi Gong sessie, bewegingsvideo of ander uitnodiging om ook je fysieke lichaam niet te vergeten en wat je mentaal leerde ook fysiek in de praktijk te brengen.

Maandelijkse online groepssessie om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Van elkaar leren, elkaar aanmoedigen en mee vieren als het goed gaat. Ook waardevolle samenwerkingsverbanden kunnen ontstaan.

Hoe lid worden?

Lid worden kan op twee manieren. Ofwel wordt je Zinbrenger lid voor 30€/maand of éénmalige betaling van 360€ voor het hele jaar.

Ofwel volg je een BEEK-traject waarbij je 6 maanden lang intensievere begeleiding krijgt rond mensen begeleiden vanuit je innerlijke natuur.

Neem contact op om het lidmaatschap te kiezen dat bij je past.

Virtuele deuren zijn open tot 24 september 2022! Daarna kan je sowieso voor een aantal maanden niet instappen om de veiligheid en groei van de groep te garanderen.

Betaal éénmalig 360€.
Totaal: € -

Na betaling ontvang je binnen 24u de inloggegevens.

Ben je klaar om zelf op ontdekking te gaan? Betaal 30€ per maand voor 12 termijnen. Daarna stopt de betaling automatisch.
Totaal: € -
Je krijgt binnen 24u een e-mail met de inloggegevens en kan meteen starten met de eerste  maand.