Ben jij een Zinbrenger?

Zinbrengers is voor jou als je wil rust in de chaos vinden, (leren) leven vanuit je innerlijke natuur en dit uitstralen naar je omgeving. Samen met een groep gelijkgestemden is het een mix van vooruit gaan EN durven stilstaan.

Het is Zinbrengen in je eigen leven en in dat van de mensen om je heen.

Wat kan je verwachten:

Maandelijkse 2 online groepsgespreken rond leven en werken volgens je eigen ritme. Dit wordt opgesplitst in groeicoaching voor wie een nuttige bijdrage wil leveren in de wereld.

En energiecoaching voor wie voelt dat de energie ontbreekt of je overweldigd wordt en jezelf voorbij loopt.

Je kan de Zinbrengers groep zien als een kern waarin we samenkomen rond onze eigen interesses. We hebben ook goede doelen in onze kern waarrond we kunnen samenwerken.

Daarrond zit onze groeilaag waarin we in een veilige omgeving kunnen groeien en elkaar ondersteunen zonder kritiek van de buitenwereld.

Je nieuw gevonden kennis of jouw unieke manier van delen met de wereld kan je dan, wanneer je er klaar voor bent, uitdragen naar de buitenwereld.

Hoe lid worden?

Lid worden kan op twee manieren. Ofwel wordt je Zinbrenger lid voor 30€/maand of éénmalige betaling van 360€ voor het hele jaar.

Betaal éénmalig 360€.
Totaal: € -

Na betaling ontvang je binnen 24u de inloggegevens.

Ben je klaar om zelf op ontdekking te gaan? Betaal 30€ per maand voor 12 termijnen. Daarna stopt de betaling automatisch.
Totaal: € -
Je krijgt binnen 24u een e-mail met de inloggegevens en kan meteen starten met de eerste  maand.