Onder ‘leef volgens je eigen ritme’ bieden we vakanties en daguitstappen aan in een natuurrijke omgeving. Dit gaat van een dag tot rust komen in de natuur tot een weekend in de Ardennen waarbij je energie kan opdoen en kan plannen maken voor de toekomst. Hieronder vind je een overzicht van het beschikbare aanbod. Je zal ook een antwoord zien op veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Netwerk iedereen verdient vakantie

Ons aanbod is toegespitst op zowel ontspannen in de natuur als nieuwe energie opdoen en leuke ervaringen hebben met de mede reisgenoten. Om deze uitstappen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken hebben we een samenwerking met het netwerk iedereen verdient vakantie. Hierdoor kom je in sommige gevallen in aanmerking voor 65% korting voor een door ons begeleide vakantie in 2021. Klik hier om te zien of je er recht op hebt.

Contacteer ons voor meer info of om een vakantie te plannen. Dat kan via mail of tel +32472/025052.

Daguitstap keuze aanbod

Heb je zin om een dagje in de natuur door te brengen, maar weet je zelf niet goed hoe dit te organiseren? Krijg je graag oefeningen en aangepaste activiteiten mee om werkelijk tot rust te komen of net nieuwe energie te vinden? Dan helpen wij je de ideale daguitstap samenstellen.

Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we wat je wensen en noden zijn. We zoeken samen een antwoord op:

-Heb je zelf een reisgezelschap of wil je bij anderen aansluiten?
-Wat is je gewenste streek?
-Hoe geraak je ter plaatse?
-Welke dagindeling werkt voor jou het beste?

Aan de hand daarvan leggen we de datum van de daguitstap vast of kan je aansluiten bij een vooraf uitgestippelde vakantie. Om een idee te hebben van hoe zo’n dag er kan uit zien kan je een kijkje nemen bij vooraf uitgestippelde vakanties.

Vakantie met een vierseizoenentent

Voorbeeld foto. Locatie wijzigt.

In samenwerking met Bosdroom vzw organiseren we weekends en meerdaagse uitstappen met een grote vierseizoenentent. Deze tent (sibley 600 ProTech Double Door) is groot genoeg om met 6 tot 10 personen in te overnachten. Er is bovendien een bijhorende kachel waarop je kan koken.

Je kiest zelf of je alleen de tent wil huren of als je ook hulp wil bij het uitstippelen van een programma. We kunnen in overleg een programma opmaken met begeleide activiteiten gaande van boswandelingen, kookactiviteiten (naargelang de geldende coronamaatregelen), ontspanningsoefeningen, natuurbingo,…

Je kiest ook of je met je eigen groep komt of als je wil aansluiten bij anderen. Wanneer je aansluit bij anderen zorgen we steeds dat er een match is in interessegebied.

Praktisch:
– We hebben verschillende locaties in rustige en natuurrijke gebieden waar we de tent kunnen neerzetten. In overleg kies je een locatie.
-Een overnachting met de tent boeken kan van 04/04/2021 (paasvakantie) tem 7/11/2021 (herfstvakantie).
– Een weekend duurt gewoonlijk van vrijdag 17u tot zondag 14u. Wil je tijdens de week een paar dagen van de tent gebruik maken dan bekijken we ook de mogelijkheden. Details voor aankomst spreken we af bij boeking.
– Accommodaties zoals sanitair hangen af van locatie tot locatie. Op elke locatie is op zijn minst een composttoilet aanwezig.
-Kostprijs bedraagt tussen de 80€ en 480€ per persoon afhankelijk van het gewenste aanbod. Via het netwerk iedereen verdient vakantie kom je in sommige gevallen in aanmerking voor 65% korting voor een door ons begeleide vakantie in 2021. Klik hier om te zien of je er recht op hebt.

Contacteer ons voor meer info of om een vakantie te plannen. Dat kan via mail of tel +32472/025052.

Weekend in een vakantiehuisje

Wil je genieten van de rust en de pracht van de natuur, maar heb je toch liever meer comfort dan met een tent? Dan kijken we samen of er een vakantiehuisje beschikbaar is. We hebben enkele locaties waar we mee samenwerken. Dit gaat van back-to-basic off-grid naar alle nodige comfort.

Je kiest zelf of je alleen het huisje wil huren of als je ook hulp wil bij het uitstippelen van een programma. We kunnen in overleg een programma opmaken met begeleide activiteiten gaande van boswandelingen, kookactiviteiten (naargelang de geldende coronamaatregelen), ontspanningsoefeningen, natuurbingo,…

Je kiest ook of je alleen, met je eigen groep komt of als je wil aansluiten bij anderen. Wanneer je aansluit bij anderen zorgen we steeds dat er een match is in interessegebied.

Praktisch:
– We hebben verschillende locaties in rustige en natuurrijke gebieden waar we de tent kunnen neerzetten. In overleg kies je een locatie.
-Een overnachting boeken kan van 04/04/2021 (paasvakantie) tem 7/11/2021 (herfstvakantie).
– Een weekend duurt gewoonlijk van vrijdag 17u tot zondag 14u. Wil je tijdens de week een paar dagen overnachten dan bekijken we ook de mogelijkheden. Details voor aankomst spreken we af bij boeking.
– Accommodaties  hangen af van locatie tot locatie.
-Kostprijs bedraagt tussen de 120€ en 480€ per persoon afhankelijk van het gewenste aanbod. Via het netwerk iedereen verdient vakantie kom je in sommige gevallen in aanmerking voor 65% korting voor een door ons begeleide vakantie in 2021. Klik hier om te zien of je er recht op hebt.

Contacteer ons voor meer info of om een vakantie te plannen. Dat kan via mail of tel +32472/025052.

Vooraf uitgestippelde vakanties

Hier vind je een aanbod vooraf uitgestippelde vakanties waarbij de datum en locatie al vastliggen. Let op hierbij is het aantal plaatsen steeds beperkt.

Kom ontspannen in de natuur alleen of met vrienden. Ervaar de rust, neem de tijd om nieuwe energie op te doen en om echt even stil te staan bij wat belangrijk is. Thema’s zijn mindfulness, bosbaden, lichte bewegingsoefeningen (Qi Gong), korte wandeling van 3tal km met regelmatige tussenstops op ieders tempo.

We zijn te gast in het prachtige Robur op den Eik (Lijsterpad 44, 2275 Lille) België.
Max. 6 deelnemers
Deelnameprijs 90€ pp

Maaltijd en drank inbegrepen naargelang de op dat moment geldende maatregelen.

Indien het evenement door corona niet mag doorgaan kan je op een later moment komen of voor een andere uitstap kiezen.

Wie recht heeft op een verhoogde tegemoetkoming kan gebruik maken van de steunmaatregel van het netwerk iedereen verdient vakantie waarbij 65% van de deelnameprijs door het netwerk betaald wordt.
robur_op_den_eik

Planning · Vrijdag 17 september of
Zaterdag 18 september 2021

10:00u  Ontvangst en kennismaking
11:00u  Ontspannende mindful visualisatie
12:00u  Lunch en vrij moment
13:00u  Bosbad wandeling
15:30u  Theetijd met gezonde koekjes
16:00u  Afsluitend cirkel en deelmoment