Onder ‘leef volgens je eigen ritme’ bieden we vakanties en daguitstappen aan in een natuurrijke omgeving. Dit gaat van een dag tot rust komen in de natuur tot een weekend waarbij je energie kan opdoen en kan plannen maken voor de toekomst. Hieronder vind je een overzicht van het beschikbare aanbod. Heb je nog een vraag? Neem dan contact op.

3-daags vakantiekamp voor kinderen

Natuurkamp voor kinderen tussen 6 en 12 jaar op een prachtige locatie in Sasputstraat 5, Ruddervoorde (West-Vlaanderen) ism Bosdroom. Thema’s zijn dierenyoga, knutselen met natuurlijke materialen, samen koken, korte wandelingen en bijleren over de natuur.

Overnachten doen we in een ingerichte tipi-tent of lemen huisje.

Datum kampen:

Paasvakantie 12 tot 14 april 2023
Zomer 1            5 tot 7 juli 2023
Zomer 2          17 tot 19 juli 2023

Maximum 8 deelnemers per kamp.

Mogelijkheid 1: dagkamp
Aankomst mogelijk vanaf 8u. Start kamp om 9u.
Einde dag om 16u.
Lunch en tussendoortjes inbegrepen.
Kostprijs 175€/kind

Mogelijkheid 2: 3-daagse met 2 overnachtingen
Aankomst dag 1 tussen 8u en 9u.
Einde dag 3 om 16u.
Maaltijden en tussendoortjes inbegrepen.
Kostprijs 360€/kind*
*Steunmaatregel -65% mogelijk via het netwerk iedereen verdient vakantie. Klik hier om te zien of je er recht op hebt.

Contacteer ons voor meer info of om een vakantie te plannen. Dat kan via mail of bel Steffie Vandierendonck +32472/025052.

 

relaxatieweekend_natuurglamping_ruddervoorde

Netwerk iedereen verdient vakantie

Ons aanbod is toegespitst op zowel ontspannen in de natuur als nieuwe energie opdoen en leuke ervaringen hebben met de mede reisgenoten. Om deze uitstappen voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, hebben we een samenwerking met het netwerk iedereen verdient vakantie. Hierdoor kom je in sommige gevallen in aanmerking voor 65% korting voor een door ons begeleide vakantie.

Contacteer ons voor meer info of om een vakantie te plannen. Dat kan via mail of tel +32472/025052.

Daguitstap keuze aanbod

Heb je zin om een dagje in de natuur door te brengen, maar weet je zelf niet goed hoe dit te organiseren? Krijg je graag oefeningen en aangepaste activiteiten mee om werkelijk tot rust te komen of net nieuwe energie te vinden? Dan helpen wij je de ideale daguitstap samenstellen.

Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we wat je wensen en noden zijn. We zoeken samen een antwoord op:

-Heb je zelf een reisgezelschap of wil je bij anderen aansluiten?
-Wat is je gewenste streek?
-Hoe geraak je ter plaatse?
-Welke dagindeling werkt voor jou het beste?

Aan de hand daarvan leggen we de datum van de daguitstap vast of kan je aansluiten bij een vooraf uitgestippelde vakantie. Om een idee te hebben van hoe zo’n dag er kan uit zien kan je een kijkje nemen bij vooraf uitgestippelde vakanties.

Vakantie met een vierseizoenentent

Voorbeeld foto. Locatie wijzigt.

In samenwerking met Bosdroom vzw organiseren we weekends en meerdaagse uitstappen met een grote vierseizoenentent. Deze tent (sibley 600 ProTech Double Door) is groot genoeg om met 4 tot max. 5 personen in te overnachten. Er is bovendien een bijhorende kachel waarop je kan koken.

Je kiest zelf of je alleen de tent wil huren of als je ook hulp wil bij het uitstippelen van een programma. We kunnen in overleg een programma opmaken met begeleide activiteiten gaande van boswandelingen, kookactiviteiten (naargelang de geldende coronamaatregelen), ontspanningsoefeningen, natuurbingo,…

Je kiest ook of je met je eigen groep komt of als je wil aansluiten bij anderen. Wanneer je aansluit bij anderen zorgen we steeds dat er een match is in interessegebied.

Praktisch:
– We hebben verschillende locaties in rustige en natuurrijke gebieden waar we de tent kunnen neerzetten. In overleg kies je een locatie.
– Een weekend duurt gewoonlijk van vrijdag 17u tot zondag 14u. Wil je tijdens de week een paar dagen van de tent gebruik maken dan bekijken we ook de mogelijkheden. Details voor aankomst spreken we af bij boeking.
– Accommodaties zoals sanitair hangen af van locatie tot locatie. Op elke locatie is op zijn minst een composttoilet aanwezig.
-Kostprijs bedraagt tussen de 80€ en 480€ per persoon afhankelijk van het gewenste aanbod. Via het netwerk iedereen verdient vakantie kom je in sommige gevallen in aanmerking voor 65% korting voor een door ons begeleide vakantie. Klik hier om te zien of je er recht op hebt.

Contacteer ons voor meer info of om een vakantie te plannen. Dat kan via mail of tel +32472/025052.