Hallo,

Ik ben Steffie Vandierendonck.

De schrijfmicrobe zit me in het bloed. Daarnaast ben ik ook relaxatietherapeute, natuurgids en CleanTech Ambassadeur. Een hele boterham… maar het past allemaal zo mooi samen.

Vanuit een chronische auto-immuunziekte lupus heb ik bovendien geleerd te leven volgens mijn eigen ritme en dat we allemaal zoveel meer kunnen dan we denken.

Ik hou van verhalen die beginnen met er was eens… Ze voeren me steeds terug naar een andere tijd waarin alles magisch lijkt en tegelijkertijd echter aanvoelt: de emoties, de beproevingen, de overwinningen,…

Het is niet zo dat ik wil dat die plaats van dromen en verbeelding de werkelijkheid is, daarvoor hou ik te veel van ons modern comfort. Wat ik echter wel in dit leven wil integreren is de mate waarin we voelen en echt onszelf kunnen zijn. We zouden moeten kunnen doen wat we willen en waartoe we voorbestemd zijn terwijl we ons eigen natuurlijke ritme volgen en de magie in ons leven her-ontdekken.

Dat is ook waar deze site en mijn werk om draaien. Ik wil je eerst helpen de voeling met je eigen ritme terug te vinden. Daarna kan je op een evenwichtige, leuke manier naar je doelen toewerken en deze leren kaderen op een manier die goed is voor het milieu en de toekomst van onze planeet.

Meer weten? Vraag een relaxatiesessie aan of neem een kijkje in het aanbod op deze site.