Hallo,

foto_steffieIk ben Steffie Vandierendonck. Een jonge mama uit België.

De schrijfmicrobe zit me in het bloed. Van jongs af aan zat ik met mijn neus tussen de boeken. Ik verzon zelf verhalen en weefde realiteit en fictie door elkaar. Mijn eerste boek, lupus een jaar zonder einde, was nooit bedoeld te schrijven. Dit dagboek kreeg echter wel veel bijval van familie en lotgenoten. Nu 7 jaar later heb ik mijn manuscripten afgestoft en besloten dat het tijd werd voor een nieuw avontuur.

Ik hou van verhalen die beginnen met er was eens… Ze voeren me steeds terug naar een andere tijd waarin alles magisch lijkt en tegelijkertijd echter aanvoelt: de emoties, de beproevingen, de overwinningen,…

Het is niet zo dat ik wil dat die plaats van dromen en verbeelding de werkelijkheid is, daarvoor hou ik te veel van ons modern comfort. Wat ik echter wel in dit leven wil integreren is de mate waarin we voelen en echt onszelf kunnen zijn. We zouden moeten kunnen doen wat we willen en waartoe we voorbestemd zijn terwijl we we ons eigen natuurlijke ritme volgen en de magie in ons leven her-ontdekken.