Qi Gong, Nageba, gezond in balans, meditatie

Moeiteloos leven met Qi Gong

2020 wordt volgens velen het jaar waarin alles makkelijker gaat. Dit wordt het jaar waarin we moeiteloos oude overtuigingen loslaten en mogen en kunnen ons leven compleet opnieuw vormgeven.

Laat dit nu net een thema zijn waar ik de voorbije weken terug aan de slag ging na het herlezen van een boek van Neale Donald Walsch en waar ik op de Zhendria website over schreef.  Mijn vraag hier is: Voel jij het al dat loslaten? Misschien nog belangrijker: durf jij dit al? Of zit je zelf nog net iets te vast in oude overtuigingen?

Moeiteloos leven met Qi Gong

ik besef dat ik geluk heb in deze tijdsgeest geboren te zijn. Oude overtuigingen klakkeloos aannemen, wat je leert op school, zelfs wat je in sommige oude zelfhulpboeken leest is nu niet meer zo. Het hoeft allemaal niet meer. Dit besef drong bij mij nog veel meer door door het beoefenen van Qi Gong wat in wezen echt leren werken is met de energie van je lichaam. Qi Gong beoefenen toont ons hoe we al onze overtuigingen en emoties veel meer moeten laten stromen. Het is al 5000 jaar oud en toch voelt het tegelijk als een totaal nieuw begrip van hoe wij als mens functioneren.

Qi Gong beoefenen is:

🙆‍♀️ Leren hoe je voldoende draagkracht opbouwt om duurzamer en energieker door het leven te gaan.

🙆‍♀️ Leren hoe je veel meer in je eigen kracht kan staan ongeacht wat de buitenwereld ervan vindt.

🙆‍♀️ Leren hoe je nieuw gevonden kennis en inzichten op een evenwichtige manier kan delen met de buitenwereld.

🙆‍♀️ Ervaringen en emoties door je heen laten stromen ipv ze vast te houden.

Wil je dit zelf ervaren? Kom dan op zondag 29 maart naar de NaGeBa Festifair ‘Natuurlijk en gezond in balans’ in Torhout waar je kan meedoen aan een demonstratie. Kan je niet zolang wachten en ben je klaar voor het ‘echte werk’? Doe dan mee aan het 8 weken programma actief je nieuwe werkelijkheid vormgeven.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.