Boek een individuele relaxatiesessie of geef er één cadeau.

Het voornaamste doel van relaxatie is mensen helpen weerbaarder maken tegen verschillende soorten stress in het dagelijkse leven. Dit kan zich zowel uiten in:

  • Fysieke stress of fysieke klachten door bijvoorbeeld ziekte
  • Mentale, emotionele of sociale stress door toenemende druk van de maatschappij
  • Hyperventilatie, vermoeidheid, faalangst, burn-out, constante hoofdpijn,…

Opbouw:

In een individuele sessie kijken we waar deze symptomen vandaan komen en hoe we deze kunnen verminderen. Eerst en vooral pakken we de acute fysieke klachten aan met o.a. mindfulness en lichte bewegingsoefeningen in respect met de grenzen van je eigen lichaam. Daarnaast leer je meer aandacht te hebben voor je eigen ritme waardoor je meer balans en voldoening uit je leven kan halen. Het is bewuster aanwezig zijn in het moment, even je batterijen opladen, om daarna met nieuwe energie verder te gaan.

Duur:

Het aantal sessies hangt af van persoon tot persoon. Een individueel traject bestaat uit een intake gesprek van 1u en opvolgsessies van 30 minuten tot 1 uur. De meeste mensen boeken met 4 tot 6 sessies al goede resultaten.

Kostprijs 60 € voor intakegesprek, 20 € voor vervolgsessies van 30 minuten.

Als je een individuele sessie voor jezelf boekt kan je mij contacteren op het nummer 0472 02 50 52 of via onderstaand formulier.

Als je de sessie cadeau wil geven kan je dit vermelden in het formulier en dan contacteer ik je voor het bedrag en waar de bon bezorgd mag worden.

Warme groeten
Steffie Vandierendonck

Contact:

Steffie Vandierendonck
Tel: 0472 02 50 52

De sessies kunnen doorgaan tijdens een boswandeling of bij u thuis in West-Vlaanderen
Voor verplaatsingen buiten Houthulst en Kortemark wordt een km vergoeding aangerekend.

Gegevens verzenden