online mindfulness; Groepslessen Mindfulness

Groepslessen

Leer in een ontspannen sfeer zelf Mindfulness en Qi Gong in je leven toepassen met deze groepslessen.

Duur: 45 minuten tot 1 uur

Benodigdheden:

  • Eigenlijk heb je voor deze lessen niets speciaals nodig. Wie dat heeft kan echter wel een matje en dekentje meebrengen.
  • Qua kledij draag je best comfortabele kledij. Een niet al te strakke jeans mag ook.

Wat en voor wie?

We leven in een wereld waarin we nood hebben aan ontspanning. Met mindfulness leer je meer aandacht te hebben voor je eigen ritme waardoor je meer balans en voldoening uit je leven kan halen. Het is bewuster aanwezig zijn in het moment, even je batterijen opladen, om daarna met nieuwe energie verder te gaan.

De Qi Gong oefeningen helpen bovendien naast je geest ook je lichaam te ontspannen. Dit wordt ook wel eens de opwarming tot Tai Chi genoemd. Door zachte, vloeiende bewegingen te combineren met je ademhaling kan je echter in een paar minuten per dag merkbare resultaten bereiken. Spanning verdwijnt en je spieren worden soepeler. Net door de lichte aard van deze oefeningen zijn ze geschikt voor zowel jong als oud. Ook mensen met een chronische ziekte kunnen hier baat bij hebben.

Waar kan ik de lessen volgen?

Ochtend:

di om 10u bij Praktijk De Gordel, Stadenstraat 37, 8610 Zarren

Avond:
woe om 18u15 of 19u30 bij Praktijk De Gordel, Stadenstraat 37, 8610 Zarren

kostprijs: 8 € per les, 75 € voor 10-beurtenkaart.

Heb je interesse om zelf een reeks met vrienden of voor je organisatie vast te leggen? Neem dan hier contact op.
Wil je weten wanneer de volgende reeks doorgaat? Schrijf je in op de nieuwsbrief en wordt als eerste op de hoogte gebracht van een cursus in je buurt: