Trek nu de natuur in met

de Bosbadgeluiden Podcast!

Kan jij ook zo genieten van in het bos zijn? Het geluid van de wind tussen de bladeren, de zingende vogels, de zon die op je gezicht schijnt en de geur van de aarde? En heb je zin om je helemaal te laten onderdompelen in het bos? Dan is deze bosbadgeluiden podcast echt iets voor jou! Deze podcastreeks is een initiatief van Usha Henning, Ingeborg Verplancke en mezelf.

Beluister eerst onze korte video waarin je wat meer informatie krijgt over bosbaden en wat de positieve effecten zijn voor je gezondheid. Ook geven we je kort wat praktische uitleg over waar je rekening mee kunt houden als je zelf gaat ‘bosbaden met oortjes’.

Podcast episode voetje voor voetje

Tijdens deze episode van de bosbadgeluiden podcast nodig ik je uit om te vertragen in de natuur en zo het bos op een ander manier te ervaren. Beweeg voetje voor voetje en pas je tempo aan aan dat van de natuur om je heen.

Tip: Zet je belgeluiden van je gsm af en neem je oortjes mee!

Zin in meer bosbadgeluiden? Ontdek dan de andere episodes via: www.bosbadenvlaanderen.com/podcast

In samenwerking met www.demuzen.be
Muziek: Track: Woods Music composed and recorded by Oak Studios Creative Commons – Attribution ND 4.0

Zin gekregen in meer bosbaden?

Onze podcasts laten je al even proeven van het bosbaden. Toch is de ervaring nog helemaal anders als je een bosbad van twee uur volgt, al of niet met begeleiding. Overweeg dus zeker eens één van volgende opties.

Zelf begeleid ik bosbaden in de regio rond Houthulst, Diksmuide en Ieper. Neem een kijkje op de agenda om te zien wanneer de volgende geplande wandelingen doorgaan. Of contacteer me om zelf een wandeling te organiseren met je eigen groep/bubbel.

bosbaden-bosbadkaart

Ga op stap met de bosbadkaart die je in eender welk bosrijk gebied kan gebruiken. De kaart zelf is een gemakkelijk A5-boekje van 12 pagina’s op waterbestendig papier dat je mee kan nemen tijdens je wandeling. Dit boekje werd ontworpen en gedrukt in samenwerking met de provincie West-Vlaanderen.

Hierbij horen ook een downloadbaar e-book en een audioversie van 1u30 minuten. Het e-book kwam tot stand in samenwerking met Wouter Van Dyck van de Muzen.

De lancering van de herwerkte versie is voorzien op 21 maart 2021. Je kan het boekje hier alvast aankopen of op 29 maart 2021 een online webinar meevolgen bij Avansa (voorheen Vormingplus) en een exemplaar toegestuurd krijgen.

Blijf op de hoogte van nieuwe activiteiten en interessante berichten: