Lupus, een jaar zonder einde?

Dit is een dagboek, waarin ik drie jaar lang mijn ervaringen met de chronische auto-immuunziekte lupus heb beschreven. De verschillende ziekenhuisopnames, de problemen bij het starten van een opleiding aan een hogeschool en een lastige klasuitstap naar Berlijn. Maar niet alles was negatief. Ik vertel ook over het leren waarderen van de kleine dingen in het leven en het warme besef er niet alleen voor te staan.

Prijs: 13,95 € Paperback
ISBN: 978-90-8834-633-0

Een onaangename verrassing

Tara krijgt een onaangename verrassing wanneer haar ouders willen verhuizen. Ze denkt dat het om een midlifecrisis gaat, maar al snel blijkt er meer aan de hand te zijn. De intriges stapelen zich op en haar vaders verleden haalt hen in. Tara probeert haar verwarrende gevoelens en heimwee een plaats te geven en het mysterie te ontrafelen. Wat ze ontdekt had echter beter verborgen kunnen blijven.

Pagina’s: 150, fictie
Prijs: 17,45 € Paperback
ISBN: 978-94-0221-965-4

Leven in balans

Het concept van de zoektocht is eeuwenoud en universeel. We gaan op zoek naar onszelf. We zoeken allemaal wel naar betekenis in ons leven. We voelen ons zoveel beter als we een doel hebben, een reden om ’s morgens op te staan.

In het boek leven in balans zullen we hier samen naar op zoek gaan en een logboek van onze reis bijhouden. Mijn verslag heb ik de titel ‘de weg naar jezelf’ meegegeven en begint als een verhaal om onze linkerhersenhelft te stimuleren.

In het praktijkgedeelte zal je echter leren hoe je jouw persoonlijk verhaal met eigen personages, symbolen en ervaringen kunt neerpennen om ook je rechterhersenhelft aan boord te krijgen.

Pagina’s: 188, Paperback, Brave New Books

Verkrijgbaar in paperback voor 19.95 €

Verkrijgbaar in e-book voor 4.97 €

Leven in balans