Wil je me als spreekster inhuren voor een lezing of workshop? Samen een evenement organiseren? Dat kan.

Ik hanteer verschillende prijzen voor non-profit organisaties en commerciële partijen.
Neem contact met me op om een formule samen te stellen die bij uw noden past.

Lezing: Omgaan met een wereld in verandering

We leven in een wereld waarin heel veel indrukken op ons afkomen, ook wat het klimaat betreft. Bewust of onbewust zijn we hier toch mee bezig en veroorzaakt dit extra stressreacties in ons lichaam. We voelen ons bedreigd in onze comfortabele manier van leven, we worden gedwongen te veranderen… en heel vaak zijn we bang dat deze verandering gepaard zal gaan met enorme achteruitgang of inspanningen. Na een uitleg over wat klimaatstress nu precies is en hoe we er allemaal mee geconfronteerd worden, leren we omgaan met een wereld in verandering. We gaan samen op zoek naar praktische voorbeelden om mee aan de slag te gaan. Ten slotte leren we hoe we onze nieuw gevonden inzichten kunnen uitdragen naar de buitenwereld.

Duur: 2u – 2u30
Deze lezing kan ook in workshop vorm gegeven worden.
Kan ook ingekort worden of in twee sessies opsplitsen.

Nu boeken of meer info.

Workshop: Mindfulness en Qi Gong

We leven in een wereld waarin we nood hebben aan ontspanning. Met mindfulness leer je meer aandacht te hebben voor je eigen ritme waardoor je meer balans en voldoening uit je leven kan halen. Het is bewuster aanwezig zijn in het moment, even je batterijen opladen, om daarna met nieuwe energie verder te gaan.

De Qi Gong oefeningen helpen bovendien naast je geest ook je lichaam te ontspannen. Dit wordt ook wel eens de opwarming tot Tai Chi genoemd. Door zachte, vloeiende bewegingen te combineren met je ademhaling kan je echter in een paar minuten per dag merkbare resultaten bereiken. Spanning verdwijnt en je spieren worden soepeler. Net door de lichte aard van deze oefeningen zijn ze geschikt voor zowel jong als oud.

Ervaar het zelf!

Duur: 1 uur met ruimte voor drankje en vragenronde
Kan ook geboekt worden door scholen, bedrijven en organisaties.

Nu boeken of meer info.

Lezing: Omgaan met chronische ziekte

In januari 2005 werd bij mij op 17-jarige leeftijd de chronische auto-immuunziekte lupus vastgesteld. Hoewel deze uitslag niet compleet onverwachts kwam, heeft hij toch mijn verdere leven grondig overhoop gehaald. Studeren, werken en een gezin stichten bleken plots niet meer zo vanzelfsprekend. Toch ben ik er met vallen en opstaan in geslaagd. Meer nog ik heb geleerd dat we zoveel meer kunnen dan we denken als we ons eigen ritme leren kennen en de grenzen van ons lichaam leren volgen.

Dat is dan ook wat ik in deze lezing wil meegeven. Een positieve boodschap, een leidraad die voor iedereen anders is, een moment van samenzijn om ervaringen te delen.

Duur: 1 uur met ruimte voor drankje en vragenronde

Nu boeken of meer info.