Gefeliciteerd! Je e-book is naar je onderweg!

Voor je met het e-book aan de slag gaat, wil ik graag met je delen wat volgens mij de meest doeltreffende manier is om tegelijk meer rust en energie te ervaren.

In het e-book ‘5 wegen naar meer energie’ zal je duidelijke tips of paden meekrijgen waarlangs je je zoektocht naar meer ontspanning en energie kan starten.

Maar, en er komt een maar, het is natuurlijk niet meer dan dat. ‘Wegen’ die je dan toch weer zelf alleen moet gaan bewandelen.

En misschien heb je nu al meteen het gevoel van dat is niets voor mij, ik ga er toch niet voldoende alleen mee aan de slag gaan om resultaat te behalen. Wel, dan heb ik een voorstel voor je.

In de ruim 14 jaar dat ik hier al mee bezig ben, heb ik gemerkt dat er een bepaalde volgorde is waarin je deze paden kunt bewandelen voor het best mogelijke resultaat.

Het cruciale pad

Nog meer, er is 1 pad dat cruciaal is. Wanneer je dat niet meehebt, dan zal je zoveel langer onderweg zijn. Dit ene pad kan al je andere inspanningen wel 2 tot 5x zo effectief maken.

Ik zal je zelf  zeggen welk pad dit is. Het is het 5de in het e-book en het gaat over de wisselwerking tussen je lichaam en je geest. Het gaat over wat je mentaal leert ook fysiek leren begrijpen. Het gaat om leren ontspannen op celniveau zodat de nieuwe energie ook veel beter kan blijven hangen. En dat kan op een heel simpele, maar krachtige manier dor middel van Qi Gong.

Qi Gong oefeningen

Qi Gong is leren werken met de energie van je lichaam. Het zijn simpele bewegingsoefeningen, energieoefeningen die de kracht van je geest combineren met op celniveau loslaten en ontspannen.

Je gaat ook beter leren ademen, mediteren, Mindful in het moment leven,…

Ken jezelf

Wil je hiermee aan de slag?

Ben je iemand die weet dat hij anders de theorie zou lezen en het boek dan naast zich zou neerleggen?

Of wil je de weg naar meer energie met maanden en zelfs jaren inkorten?

Dan heb ik een Daily Dose of Qi voor je klaarstaan.

Daily Dose of Qi dat zijn 30 video’s of tips, routines, …

waarmee je zelf meteen aan de slag kan gaan voor meer ontspanning en energie.

Het is wat gewoon werkt en wat ook beoefend wordt door de meest succesvolle mensen op de planeet.

Normaal kost dit pakket 147€. Mensen die deze lessen individueel volgen betalen er zelfs 445€ voor. Maar als je nu meteen beslist, krijg je het voor slechts 37€! Dat is een korting van maar liefst 110€ en je zal deze korting nergens anders op mijn site of mijn nieuwsbrief vinden. Tel daar nog eens alle kosten en zorgen bij die je uitspaart door niet langer alles alleen te moeten uitzoeken en telkens weer tegen die muur op te botsen.

  • Ben je overtuigd?

  • Ben je nieuwsgierig?

  • Voel je dat dit wel eens iets zou kunnen zijn?

Ga dan zeker op het aanbod in voor maar 37€. Daarbij… wat heb je te verliezen?

Laten we samen op weg gaan naar meer ontspanning en energie.

Warme groeten

Steffie Vandierendonck